Award Mixed Use 4 Elements | Build Magazine 2019

Prestigioasa revistă britanică Build Magazine a acordat premiul Best Residential Premium Real-Estate Developers România pentru Forty Management & Investments.
Central District 4 Elements a primit premiul pentru Dezvoltare Mixtă (rezidențială și comercială)
Forty Management a primit în urmă cu două săptămâni de la International Property Awards, premiul „2019-2020 Residential Development Romania” pentru proiectul Central District Future134 și premiul „2019-2020 Mixed-Use Development Romania” pentru proiectul Central District 4 Elements.
Compania a lansat in Romania strategia de lux accesibil, ceea ce înseamnă un raport preț-calitate excelent, iar pentru proiectul Central District 4 Elements, de exemplu, la o calitate a construcției asemănătoare cu cea a proiectelor premium.
Încercăm fiecare proiect pe care îl dezvoltăm să-l oferim, alături de prețuri decente și o calitate înaltă a locuințelor, care să ne poziționeze în topul dezvoltatorilor europeni. În Central District 4 Elements vom implementa în premieră într-un proiect imobiliar rezidențial o pistă de alergare la bloc și o zonă de relaxare cu cinematograf în aer liber.