METAVERSE
METARVRSE
„După cum știm, „metaversul” în science fiction este o iterație ipotetică a Internetului ca o lume virtuală unică, universală și captivantă, care este facilitată de utilizarea realității virtuale și a căștilor cu realitate augmentată. Strategia noastră este arta și tehnica Proiectarea structurează un univers digital captivant în care oamenii pot interacționa virtual cu modele 3D."
Razvan Barsan
Architect

CONECTAREA REALITĂȚILOR ȘI A LUMILOR

ARHITECTURĂ

Pășește în Metaverse, unde transcendem granițele tradiționale pentru a redefini însuși conceptul de „spațiu”. Aici, modelele neconstruite devin un spectacol global comun, iar procesul de cerere de propuneri (RFP) se întinde pe întreg globul, revoluționând colaborarea. În metaverse nu suntem doar visători; suntem pionieri în modelarea peisajelor virtuale și în influențarea modului în care percepi și interacționezi cu mediul digital înconjurător.

MEDIUL VIRTUAL

Imaginează-ți un nou univers, o rețea de comunități virtuale interconectate perfect. Aici, oamenii se conectează prin smartphone-uri, ochelari de realitate augmentată, căști de realitate virtuală și diverse dispozitive, favorizând conexiuni pentru socializare, lucru și joacă.

REAL ESTATE

Pe măsură ce jucători mari precum Nike și Adidas se scufundă în metaverse, cumpărând parcele digitale, economia imobiliară a metaversului are potențialul de a crește vertiginos. Pregătește-te pentru o nouă eră a imobiliarelor în care peisajele virtuale dețin cheia unei creșteri fără precedent.

Proiecte din Metaverse

VEZI MAI MULT →

DREAMING CITY