quote

At the end of February this year, the Romanian developer Forty Management received the “Most Sustainable Green Project” award for the Central District 4 Elements project.

Acest premiu este o recunoaștere a eforturilor pe care le depunem zi de zi pentru construcția de ansambluri prietenoase cu mediul, clădiri „verzi”, durabile, cu atenție la calitatea locuințelor. Premiul acordat de The Times este cu atât mai important pentru noi, cu cât este acordat unei dezvoltări mixte, de anvergură, care se poziționează la un preț mediu de vânzare pe piața imobiliară. Acest premiu ne arată că este posibil ca nu numai dezvoltările premium să fie durabile și „verzi”, și este o dovadă în plus a succesului conceptului nostru, Affordable Luxury. Oricum, este o premieră pentru un proiect „accesibil”. Suntem onorați și motivați să continuăm în această direcție în viitor.”

Acest premiu completează alte premii câștigate de proiectul Central District 4 Elements: „Cea mai bună dezvoltare mixtă din România în 2019” acordată la International Property Award, Londra, „Cea mai bună dezvoltare imobiliară” acordată de BUILD Awards, Marea Britanie, finalist la Architecture Annual etc.