Above Hub | Lobby | Spa

Bine ai venit la Above Hub, Lobby și Spa, unde luxul se întâlnește cu liniștea într-o fuziune armonioasă de tonuri naturale și atmosferă senină. La intrarea în hol, vei fi îmbrățișat de un amestec sofisticat de maro intens și nuanțe neutre, creând un spațiu de eleganță și confort.

Deasupra, corpurile de iluminat grandioase luminează zona cu o strălucire blândă, sporind măreția camerei și oferind lumină amplă pentru a prezenta detaliile complicate de marmură de pe podea.

În zona centrului, accente vibrante de albastru și portocaliu punctează schema de culori slabă, injectând o notă de culoare care însuflețește spațiul și adaugă un fler contemporan. Aceste nuanțe îndrăznețe atrag privirea și creează un punct focal, invitând oaspeții să zăbovească și să exploreze.

Deplasarea dincolo de hol dezvăluie piscina uimitoare și zona de spa, un adevărat punct culminant al experienței. Aici, oaspeții pot scăpa de agitația orașului și se pot relaxa într-un paradis de relaxare. Piscina limpede ca cristalul este înconjurată de verdeață luxuriantă și accente elegante de marmură, emanând un sentiment atemporal de lux.

În cadrul centrului spa, oaspeții sunt învăluiți într-o atmosferă liniștită, îmbunătățită de culori liniștitoare și design meticulos. De la suprafețele de marmură lustruită până la saloanele primitoare, fiecare element este ales atent pentru a oferi o călătorie senzorială holistică.

Above Lobby and Spa este mai mult decât un loc de cazare – este un sanctuar unde oaspeții se pot încărca, se pot relaxa și pot lăsa în urmă stresul vieții de zi cu zi. Indiferent dacă ești în căutarea liniștii sau te răsfeți cu tratamente spa de întinerire, această retragere senină promite o experiență de neuitat care hrănește corpul, mintea și sufletul.

Location:

Bucharest - Romania