Caelia Apartment

Acest apartament este situat într-una dintre cele mai luxoase clădiri de pe litoralul românesc, beneficiind de lumină naturală abundentă datorită orientării est-vest.

Cu aprobarea clienților, am încorporat culori mai închise și materiale de o nuanță mai solemnă, care contrastează cu împrejurimile de coastă.

S-au păstrat gresia originală din marmură și finisajele pentru baie, în timp ce bucătăria a suferit prima transformare pentru a se conecta perfect cu camera de zi, creând o atmosferă mai luminoasă și mai spațioasă, cu o schemă minimală de culori alb-negru.

Livingul, cu vedere la mare și acces la terasa principală, a primit o atenție deosebită alături de celelalte dormitoare. Au fost folosite finisaje unice, tapete cu model, tapiserii și marmură Nero Marquina, completate de mobilier din MDF cu accente cromate pentru o notă elegantă. Pentru a spori spațiul, oglinzile de diferite dimensiuni au fost plasate strategic pe marmura neagră și pereții gri.

În dormitorul copilului s-au păstrat culorile vibrante pentru a reflecta personalitatea unei domnișoare, deviând de la schema de design stabilită.

Location:

Mamaia Nord - Romania

Photo:

Anatol Struna

Area:

110 sqm