Central District Lagoon City Varşovia

Central District Lagoon City este unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană verde cu utilizare mixtă, transformând complet un peisaj mare într-o dezvoltare unică, cu utilizare mixtă, de 120.000 mp construită de divertisment verde.

Proiectul este construit în jurul unei tehnologii inovatoare și durabile, brevetată la nivel mondial, care permite dezvoltarea lagunelor cristaline de dimensiuni mari.

Central District Lagoon City este primul proiect autosustenabil din Europa Centrală și de Est, dotat în întregime cu resurse de energie regenerabilă autoreglabile, produse independent în interior. Dezvoltarea respectă cele mai înalte standarde de durabilitate din Europa, folosind surse regenerabile pentru încălzire, apă caldă menajeră, electricitate și răcire.

Central District Lagoon City este noul punct interesant din oraș. Locuitorii din Central District Lagoon City vor experimenta un adevărat paradis, o stare de vacanță pe tot parcursul anului. Se vor construi aproximativ 3.000 mp de plaje cu nisip alb și o lagună turcoaz artificială spectaculoasă de 10.000 mp – perfectă pentru înot și sporturi acvatice, sau pur și simplu pentru relaxare și pentru a te bucura de priveliștea idilică a apei.

Location:

Warsaw - Poland