Lobby Experimental

Lobby-ul nostru experimental este o componentă a unei entități mai mari care se extinde dincolo de împrejurimile noastre imediate. Acest concept transcende peisajul urban, deoarece este integrat într-un Centru de Studii Astronomice situat în Tokyo, Japonia. Explorarea stelelor, a cerului, a lunii și a soarelui cuprinde adesea concepte dincolo de înțelegerea noastră. Designul nostru își propune să-i ducă pe clienții noștri într-o călătorie dincolo de orizontul orașului, îmbinând cercetarea și studiul cu elemente metaforice și misterele universului.

Când vine vorba de stil și design, totul este centrat pe elemente futuriste. Capacitatea de a îți vedea reflexia în orice, împreună cu panourile care afișează constelații care se reflectă în jur, creează un sentiment de plutire în cosmos, o experiență asemănătoare vidului.

Tavanele înalte și elementele de design atent selectate, cum ar fi corpurile de iluminat, mobilierul și orice alt detaliu, sunt esențiale pentru crearea unei experiențe captivante pentru clienții noștri, ghidându-i prin spații nefamiliare într-o călătorie unică.

Location:

Tokyo - Japan