Le Boutique

Le Boutique – Food Concept Store este un restaurant aproape de centrul orașului București care îmbină pasiunea pentru bucătăria italiană cu ambianța și designul. Mesele de zi cu zi devin momente încântătoare pentru clienți.

Finisajele din lemn natural conferă spațiului o senzație caldă și creează un joc de spații goale-complete. Pe măsură ce lumina trece, apar umbre discrete, dând profunzime întregii încăperi. Tavanul este decorat cu scânduri de lemn încadrate de forme dreptunghiulare; designul tavanului este continuat cu secțiuni circulare din lemn așa cum se găsesc pe peretele din spatele barului. Aceste segmente de lemn subliniază, de asemenea, fundalul grafic pentru întreaga zonă de bar.

Pereții sunt decorați cu table înramate, planșe care ilustrează vizual specialitatea restaurantului și prezintă mesaje pozitive adresate invitaților.

Rafturile amplasate neregulat sunt piesa de rezistență a designului. Rafturile afișează o mare varietate de vinuri, atent selecționate de personal. În ciuda bugetului modest folosit pentru finalizarea designului, Le Boutique reușește să ofere oaspeților săi momente remarcabile într-un loc memorabil.

Location:

Bucharest - Romania

Photo:

Răzvan Hairum