Cabana Earthsong

Această cabană pitorească este inspirată de un mod tradițional de viață. Compoziția volumelor, amenajarea spațiilor interioare, finisajele și aspectul de ansamblu ne amintesc de vremuri mai simple, când oamenii trăiau strâns legat de natură.

Tema de design s-a concentrat pe impactul clădirii asupra mediului și a relației sale cu natura. Prin urmare, am ales materiale și tehnici locale care promovează și conservarea sistemelor tradiționale.

La fel ca în clădirile tradiționale, demisolul este construit cu pietruire solidă care asigură stabilitatea construcției. Structura superioară este realizată din bușteni groși cu rosturi vizibile dispuse orizontal, care mențin o temperatură interioară confortabilă chiar și pe timpul iernii. Acoperișul abrupt susține cantități mari de zăpadă, în timp ce șindrila din lemn adaugă o nuanță rustică ansamblului. Elementele structurale au un impact vizual puternic atât pe interior, cât și pe exterior, adăugând un sentiment de echilibru și durabilitate.

Un alt element tradițional este vatra care reprezintă punctul central al casei. Focul reunește oamenii, oferindu-le protecție, astfel că coșul de fum situat în spațiul comun determină amenajarea spațiilor interioare. Am creat un mediu sigur și confortabil, care încurajează locuitorii să se reconecteze la natură și la ei înșiși.

Location:

Perry Wood, Kent, England