Apartamentul Neoclassic Walnut

Apartamentul Neoclassic Walnut este un apartament rezidențial care întruchipează fuziunea conceptelor unice de design cu narațiunea personală a clientului nostru. Cheia acestui proiect este selecția noastră de mobilier și amestecul de pereți din lemn și marmură. Am ales modele cu linii curate, optând pentru canapele, scaune și mese elegante, dar care rezonează cu stilul neoclasic, care evocă un sentiment de eleganță atemporală, lustruită. Corpurile de iluminat, cum ar fi luminile cu pandantiv, adaugă accente contemporane, în timp ce pereții aduc un contrast textural.
Fiecare finisaj, textură și material din Apartamentul Neoclassic Walnut a fost selectat cu grijă, asigurând eleganță în simplitate. Mobilierul și accesoriile subliniază frumusețea formei și structurii, caracterizate prin simetrie, linii curate și o abordare echilibrată a designului. Paleta noastră de culori prezintă predominant alb, crem și pasteluri moi, completate de rafinamentul natural al lemnului și marmurei, creând o atmosferă rafinată și elegantă.
Fiecare cameră, de la living până la biroul personal, spune o parte din povestea proprietarului casei. Apartamentul Neoclassic Walnut este o locuință de vis transformată într-o casă pentru clienții noștri din Barcelona.

Location:

Barcelona - Spain