Design interior clădire de birouri

Interiorul clădirii de birouri este format din trei unități de clădire care funcționează ca un întreg. Cele două unități principale ale clădirii care conțin spațiile de birouri ale ANAF, sunt conectate printr-un al treilea corp care ia forma unui atrium.
Clădirea funcționează ca un spațiu de birouri, dar include și o zonă de recepție, o sală de registratură, săli de conferințe și săli de videoconferință pentru diverși consultanți și săli de așteptare.
Spațiul destinat birourilor beneficiază de lumină naturală și permite în continuare legatura vizuală directă cu diversele sectoare ale clădirii și cu exteriorul. Astfel, spațiile interioare generează un mediu plăcut ce oferă condiții favorabile de muncă angajaților, promovând comunicarea și eficiența.
Pentru amenajarea peisajului, arhitecții folosesc arbori și flori tradiționale, tei și castani în mod specific care ar putea purifica aerul și impresiona estetic vizitatorii. Pe timpul verii copacii vor oferi umbră și aer curat, în timp ce iarna, frunzele căzute vor permite luminii naturale să invadeze interiorul clădirii.

Location:

Milan - Italy