Premier Energy Office

Situat la parterul unei clădiri de birouri din București, acest spațiu prezintă o caracteristică notabilă și un dezavantaj care s-a dovedit a fi avantajos pentru noi: doar două părți ale zonei primesc lumină naturală, cu ferestre înalte care se întind pe toată lungimea podelei de 3,5 metri. În consecință, zona de lucru, o sală de ședințe și recepția sunt poziționate în față, în timp ce alte trei săli de ședințe, bucătăria și spațiile tehnice sunt situate în zone iluminate cu lumină artificială. Acest aranjament ne-a permis să experimentăm corpurile de iluminat, permițând utilizarea diverselor configurații de iluminat bazate pe diferite teme.

Spațiile au evoluat nu doar în zone intime, ci și dinamice, în ciuda finisajelor simple, a mobilierului și a placajelor, toate concepute cu o estetică atemporală.

Luând repere de la principiile designului scandinav, designul general prezintă linii curate, precise și încorporează materiale care evocă senzații ale elementelor fundamentale ale vieții: apă (tonuri de albastru ultramarin), aer (nuanțe de gri deschis prezente în vopsea, tapet și covoare) , și natura (placare din lemn ușor și verdeață verticală).

Strategia spațiului de lucru deschis creează o ambianță personală pentru fiecare utilizator prin utilizarea panourilor care absorb sunetul, facilitând în același timp interacțiunea colegilor în zone confortabile de lounge.

Location:

Bucharest - Romania

Photo:

Anatol Struna

Area:

300 sqm

Media Recognition:

i2d inspiration