Rex Hotel Mamaia

La firma noastră de arhitectură, suntem specializați în oferirea de servicii complete de design și arhitectură. Conceptul nostru de design pentru Hotelul Rex exemplifică abordarea noastră, îmbinând perfect funcționalitatea și atractivitatea estetică. Am prioritizat crearea de spații care rezonează la nivel global, îmbrățișând în același timp esența distinctivă a fiecărei locații, cum ar fi zona vibrantă Mamaia. Viziunea noastră arhitecturală pentru hotel conturează un echilibru armonios între moștenirea culturală și dinamismul contemporan, asigurând o atmosferă atemporală și captivantă.

Păstrând farmecul istoric, fațada originală a clădirii a fost păstrată, cu volume de cinci etaje integrându-se perfect cu schema arhitecturală generală. Aceste volume au fost proiectate meticulos pentru a completa peisajul stradal din jur și mediul urban, reflectând contextul estetic mai larg al orașului. Mai mult, toate elementele ornamentale de pe fațada istorică vor fi supuse unei restaurări minuțioase, păstrându-și valoarea estetică inerentă.

La intrarea în hotel, oaspeții sunt imediat întâmpinați cu un sentiment de intimitate, fiecare aspect al experienței lor fiind conceput cu atenție pentru a depăși chiar și cele mai înalte așteptări. Filosofia designului pune accent pe utilizarea materialelor naturale și clasice, completate de detalii contemporane, realizând un echilibru armonios între tradiție și modernitate.

În plus, hotelul oferă facilități exclusive, adaptate pentru a oferi oaspeților personajul de viață de lux de cinci stele. De la o piscină uimitoare cu o terasă până la o sală de gimnastică complet echipată și facilități de spa, fiecare facilități este concepută pentru a asigura relaxare și confort suprem pentru oaspeți.

În esență, fiecare element al designului Hotelului Rex a fost meticulos luat în considerare pentru a crea spații de locuit luxoase, fără efort, care depășesc toate așteptările.

Location:

Mamaia - Romania