Shades of Black Apartment

Acest design interior face parte dintr-un proiect extins de renovare care cuprinde o casă spațioasă. Se inspiră dintr-o serie de narațiuni și emoții pe care clienții și-au dorit să le încorporeze în viața de zi cu zi.

Ghidat de o temă de „mătase întunecată”, designul simbolizează tranziția fără întreruperi între diferite zone ale casei prin nuanțe întunecate și materiale robuste. Combinând texturi reci cu elemente calde, a fost creat un interior confortabil și primitor.

Garajul: Narațiunea se desfășoară cu o reprezentare a aurolor boreale de pe podeaua garajului. Culorile vibrante din rășină epoxidică sunt completate de finisaje de pereți din microciment și structuri metalice vizibile, iluminate cu benzi LED. Aceste elemente nu numai că asigură o curgere lină în spațiul următor, ci creează și un “man’s cave” desemnat pentru ca proprietarul casei să se ocupe cu activități creative, în special muzica. Sufrageria adiacentă, împodobită în mod similar, este separată de un panou de travertin realizat din bare metalice, infuzând o notă de estetică gotică în casă.

Parterul este modelat ca o mare bibliotecă, cu rafturi falnice împodobite cu personaje din povești globale. Scările metalice glisante, evidențiate în roșu, facilitează accesul la rafturile înalte, adăugând un strop de culoare spațiului. Folosind aspectul de la mijlocul etajului și ferestrele extinse umbrite de jaluzele metalice, designul maximizează spațiul vertical și lumina naturală.

Locurile de dormit sunt împărțite între primul etaj și mansardă. Fiecare dormitor are o temă distinctă, variînd de la decoruri cosmopolite urbane, exemplificate de tapetul zgârie-nori, până la decor de inspirație industrială, cu accente din lemn și metalice.

Location:

Bucharest - Romania

Photo:

Anatol Struna

Media Recognition:

i2d inspiration