Snagov Condominium

Snagov Condominium se remarcă prin locația strategică, soluțiile practice și designul arhitectural izbitor. Integrat perfect cu terenul natural, proiectul se armonizează cu peisajul existent, oferind priveliști pitorești ale lacului.

În centrul proiectului se află conceptul de integrare a mediului. Arhitectura este croită meticulos pentru a reflecta și a spori contextul local, cu proporții și forme geometrice care reflectă contururile terenului înconjurător. Formele geometrice, materialele și o paletă de culori atent îngrijită contribuie și mai mult la îmbinarea perfectă a proiectului cu mediul.

Situat în zona pitorească de pe malul lacului Snagov, lângă București, proiectul beneficiază de apropierea sa de lac, oferind locuitorilor vederi panoramice uluitoare și o conexiune cu ecosistemul verde din jur. Considerațiile climatice au influențat și planificarea peisajului, asigurând armonia între mediul construit și cel natural.

Funcționalitatea și planificarea meticuloasă sunt esențiale pentru proiectarea proiectului. Trei aripi independente converg spre un podium comun, oferind o varietate de facilități, inclusiv o grădină cu diverse funcții, un restaurant, bar și o terasă.

Proiectat având în vedere sustenabilitatea, proiectul își propune să creeze un cartier prietenos cu pietonii, cu amprentă redusă de carbon. Urmărind calificarea LEED de aur, blocurile de apartamente sunt orientate strategic pentru a maximiza expunerea la lumina soarelui și beneficiile pasive pentru mediu. Balcoanele și terasele generoase oferă rezidenților spațiu amplu în aer liber, sporind în același timp pătrunderea luminii naturale în zonele de locuit.

Succesul proiectului este atribuit colaborării unei echipe multidisciplinare, inclusiv ingineri, manageri de proiect și designeri, care lucrează împreună de la început până la execuție. Această abordare integrată asigură că fiecare aspect al proiectului, de la proiectare la implementare, este optimizat pentru a satisface nevoile și interesele rezidenților, minimizând în același timp impactul asupra mediului.

Location:

Snagov - Romania