Junglă Urbană

Amenajarea îndeplinește toate cerințele beneficiarilor pentru un spațiu cu un design nonconformist, ludic, dar funcțional, cu spații ample de depozitare și de lucru. Conceptul se inspiră din tematica junglei, încorporând diverse elemente decorative complementare. Deși fiecare dintre cele zece birouri este decorat în mod unic, toate au nuanțe similare de vopsea și piese de accent.

Primul etaj, aflat la 6 metri înălțime, găzduiește spații de lucru pentru angajați și o sală de ședințe. Etajul al doilea, cu tavan deschis, include trei birouri pentru manageri și o zonă de lounge cu vedere la sala de ședințe de dedesubt.

Pentru a menține un sentiment de spații închise, private, au fost instalate tuburi de carton deasupra pereților despărțitori de la primul nivel, atașate de tavanul din beton vopsit negru. Provocările acustice din birourile deschise au fost abordate prin încorporarea de panouri fonoabsorbante de diverse forme.

Sala de ședințe, un punct focal la primul nivel, a fost concepută pentru a imita un habitat natural. Prezintă o temă de pădure de bambus, cu păsări stilizate suspendate deasupra mesei, servind atât scopului decorativ, cât și funcțional prin absorbția zgomotului.

Location:

Bucharest - Romania

Photo:

Anatol Struna