White Tower

White Tower, situat pe Bulevardul București în apropierea Hipodromului din Ploiești, oferă un refugiu liniștit în mijlocul vegetației luxuriante, departe de agitația orașului.

White Tower este o completare semnificativă la orizontul orașului Ploiești, caracterizată prin conceptul său inovator și designul fațadei. Clădirea are diverse terase care creează intimitate și reflectă lumina, sporind atmosfera generală. Fațada texturată, compusă din volume proeminente, oferă o notă personalizată pentru rezidenți, fiecare apartament fiind identificabil în mod unic.

Cu 8 etaje și un parter, clădirea oferă apartamente cu 2 dormitoare la fiecare etaj și apartamente duplex la etajul 8. Fiecare unitate acordă prioritate confidențialității, maximizând în același timp lumina naturală, priveliștile și spațiul exterior. Balcoanele și deschiderile vitrate oferă vederi pitorești ale peisajului din jur.

Parcarea este prevăzută convenabil cu spații subterane pe două niveluri pentru rezidenți și parcare supraterană pentru vizitatori, asigurând parcare amplă pentru toți.

Location:

Ploiesti - Romania