Crown Towers

Proiectul este amplasat pe strada Daniel Danielopolu, în imediata apropiere a reperelor cheie precum Șoseaua Nordului, Parcul Herăstrău și cartierul Aviației. Prin arhitectura sa ultra-premium și conceptul ultrahigh-end, Crown Towers în sine devine un reper și un simbol al zonei și impune un nou standard arhitectural pentru acest tip de clădire.

Crown Towers va reprezenta o etichetă pentru comunitatea oamenilor de succes. Clădirile turn se vor ridica ca un simbol al orașului, prin fiecare detaliu afișat, pornind de la fațada futuristă și unică și până la ultima particularitate a întregului concept de < trai fin > pe care ți-l dorești și îl aștepți.

Acest proiect rezidențial va avea un mix complex de funcții reunite pentru un standard de viață înalt: locație în partea de nord a capitalei României, arhitectură statement, sistem smart-home complet integrat, centru de afaceri, restaurante și cafenele, sală de fitness, piscină privată cu facilități de lux, SPA de ultra-calitate, stații de încărcare pentru mașini electrice etc. Proiectul are un echilibru armonios între funcționalitate și estetică. Transparența designului general al turnurilor a fost folosită ca punct de plecare pentru Zona SPA. Zona Spa permite o senzație de calm și ritm natural. Este locul perfect pentru a te relaxa în această parte exclusivistă a orașului.

Location:

Bucharest - Romania