Lobby Industrial

Acest proiect de lobby industrial întruchipează fluxul perfect esențial pentru un spațiu de intrare primitor și funcțional. Designul său acordă prioritate navigației neîntrerupte, menținând în același timp integritatea estetică a planului de etaj.

Imaginează-ți un spațiu în care elementele industriale se întâlnesc cu eleganța rafinată, creând o juxtapunere captivantă care dă tonul întregii clădiri.

Paleta de culori este îngrijită cu atenție pentru a evoca un sentiment de căldură și bun venit, cu tonuri pământii și nuanțe atenuate dominând spațiul. Marourile bogate, griurile intense și albul oferă un fundal pe care strălucesc note de culoare vibrantă și accente metalice, adăugând interes vizual și profunzime.

Piesele de mobilier sunt selectate nu numai pentru atractivitatea lor estetică, ci și pentru funcționalitatea și confortul lor.

Elementele decorative servesc ca puncte focale care atrag privirea și stârnesc conversația. Fiecare piesă este aleasă cu atenție pentru a completa estetica generală a designului, adăugând în același timp un strat de personalitate spațiului.

În proiectul de lobby industrial, fiecare element lucrează împreună pentru a crea o experiență captivantă care lasă o impresie de durată tuturor celor care intră.

Location:

Seattle - USA