High Garden Tower

High Garden Tower, cu sediul în Philadelphia, Pennsylvania, SUA, întruchipează o abordare modernă a designului biroului, acordând prioritate funcționalității, colaborării și durabilității. Recunoscând natura în evoluție a spațiilor de lucru, designul nostru se concentrează pe crearea de medii distincte care favorizează crearea de rețele și productivitatea.

Amenajările tradiționale de birou nu mai sunt suficiente pentru a satisface cerințele culturii de lucru colaborative de astăzi. High Garden Tower răspunde la această schimbare reimaginând spațiul de birou pentru a include spații terțe – zone dintre casă și cabina tradițională de birou. Aceste spații servesc ca noduri de rețele informale și promovează bunăstarea și comunicarea între ocupanți.

Pentru a satisface aceste nevoi în evoluție, designul nostru include terase mari și zone de relaxare în aer liber în tot turnul. Aceste spații verzi comune oferă oportunități de interacțiune și relaxare, maximizând în același timp lumina naturală și ventilația. Silueta unică a turnului, caracterizată de podele variate și terase în consolă, creează un mediu primitor și distinctiv, propice colaborării.

Pe lângă promovarea conectivității sociale, High Garden Tower acordă prioritate sustenabilității. O fațadă din sticlă maximizează lumina naturală și reduce consumul de energie, în timp ce strategiile pasive de încălzire și răcire sporesc eficiența. Pe parcursul construcției, principiile clădirilor ecologice sunt folosite pentru a minimiza impactul asupra mediului și pentru a crea un spațiu de lucru sănătos pentru ocupanți.

Location:

Philadelphia, Pennsylvania - USA