Manhattan Tower

Manhattan Tower este un concept de design cu utilizare mixtă din New York, SUA, care include o clădire de birouri, un hotel de lux și spații comerciale. Designul său inovator provoacă noțiunile tradiționale de spații private și publice, urmărind să creeze un mediu dinamic pentru profesioniștii care lucrează și familii.

Inspirat de imaginile unei centuri verticale de bijuterii conectate prin grădini din cer, Manhattan Tower redefinește experiențele spațiale într-un cadru urban. Liniile îndrăznețe și iluminatul reflectă energia orașului, în timp ce un accent pe echilibrul dintre viața profesională și viața privată introduce stilul de viață și spațiile de recreere alături de zonele comerciale. Dezvoltarea servește ca un hub pentru afacerile legate de energie, aliniindu-se cu obiectivele economice ale orașului.

Designul turnului acordă prioritate principiilor ecologice pentru a oferi beneficii de mediu și pentru a îmbunătăți brandingul orașului. Prin încorporarea grădinilor la fiecare nivel, dezvoltarea promovează spațiile verzi și adaugă vitalitate țesăturii urbane. În plus, aspectul provoacă tipologiile tradiționale de birou, creând un amestec perfect de spații publice și private.

Situat în New York, Manhattan Tower servește drept punct de reper în orizontul orașului, simbolizând inovația și sustenabilitatea în dezvoltarea urbană.

Location:

New York - U.S.A.