Crama Napa

Crama clientului nostru crește, de asemenea, vizibilitatea și atractivitatea regiunii prin crearea de circuite turistice integrate către siturile arheologice și satele încântătoare din apropiere.
În procesul de proiectare am întâlnit trei provocări esențiale privind modul în care clădirea se integrează în împrejurimi, modul în care procesele tehnologice influențează forma clădirii și mijloacele de atragere a vizitatorilor.
Compoziția reprezintă o referire subtilă la dealurile ondulate din vecinătate. Structura de cadru metalic închisă în cochilii de beton rupe monotonia fațadei lungi cerută de procesul tehnologic, adăugând dinamism și ritmicitate volumului. Acest aranjament permite luminii naturale să ajungă în interioare care altfel nu pot fi iluminate direct. Vizitatorii intră în clădire prin cea mai interesantă secțiune a acesteia care expune butoaie și colecții de vinuri, și din care pot admira peisajul printr-un cadru larg transparent. Ulterior, ei sunt invitați să viziteze restul fabricii și podgoria și, bineînțeles, să învețe și să fie martori în procesul de vinificație.

Location:

Napa Valley, California - USA