BRP Energy

BRP Energy este o companie de consultanță cu sediul în București, care cuprinde o echipă de tineri plini de idei creative. Echipa a arătat respect, înțelegere și efort de a implementa aceste idei în bugetul alocat.

Operațiunile lor sunt clasificate în două teme principale: activități destinate publicului și cele care necesită confidențialitate. Obiectivul a fost crearea unui mediu de birou confortabil și primitor.

Tema aleasă a fost vibrantă și dinamică, prezentând elemente decorative calde și pline de viață. Inspirându-se din logo-ul companiei, schema de culori s-a reflectat în designul covorului, culorile de depozitare și modelele de tapet.

Spațiul de birouri include o zonă de relaxare, o sală de conferințe separată de biroul deschis printr-un perete de sticlă colorat, un birou privat pentru director, birouri separate pentru manageri și o zonă de prânz cu bar și canapele. Aceste zone sunt interconectate cu uși din sticlă imprimată.

Designul de iluminat s-a concentrat pe iluminare precisă, rece, cu accente de lumină caldă în zone selectate, folosind corpuri de iluminat colorate.

Location:

Bucharest - Romania

Photo:

Stelian Popa