Radiant Heights Office Building

Complexul este format din trei unități de construcție care funcționează în ansamblu. Prima unitate, cu o suprafață construită de 1700 de metri pătrați, găzduiește zona DGIT și DGV, în timp ce a doua unitate, cu o suprafață construită de 1000 de metri pătrați, conține spații de birouri ale ANAF. Cele două unități sunt legate printr-un corp de legătură, care la parter ia forma unui atrium care direcționează fluxul de trafic, în timp ce la nivelul superior funcționează ca un punct de circulație și legătură vertical.
Intrarea principală este amplasată în atrium, făcând legătura între celelalte două unități ale clădirii. De aici, circulația curge și este redirecționată către diferite zone ale clădirii.
Principalele funcții includ birourile angajaților, conducerea generală și personalul directorului, săli de conferințe, zone de recepție. Întregul etaj aparține DGIT și accesul este securizat și monitorizat.
Fațadele sunt proiectate cu un sistem de pereți cortină, structuri metalice și închideri din sticlă termică. Zonele vitrate asigură o lumină naturală optimă și permit ca spațiile interioare să fie observate din exterior. Caracterul clădirii este modelat de elementele sale structurale înclinate care conferă ritm și dinamism fațadelor. Aceste elemente reglabile protejează, de asemenea, spațiul interior de lumina directă a soarelui.

Location:

Bucharest - Romania