Refraction Glass Expert

Conceptul de design pentru acest proiect își propune să prezinte sticla și produsele conexe într-o manieră distinctă și explicită, așa cum este promovat de profesioniștii Glass Expert. Designul interior accentuează elementele expuse prin refracții jucăușe ale luminii, servind drept temă principală de design. Rezultatul este un spațiu vibrant cu o varietate de nuanțe de prisme de refracție care prezintă în mod eficient tehnologiile și sistemele în diverse setări.

Un punct culminant al designului constă în detaliile scării structurale și podeaua sa din sticlă transparentă, ambele realizate exclusiv din material de sticlă. Treptele scării prezintă o gamă de culori de la tonuri calde la cele reci, în timp ce balustradele încorporează o combinație a tuturor variațiilor de culoare ale spațiului.

În colaborare cu proprietarul, s-a luat decizia de a introduce produse suplimentare dincolo de ofertele convenționale precum cabine de duș sau compartimentări de uși. Acestea includ lambriuri pentru spații înalte și grinzi, placare pentru fronturi și blaturi de bucătărie, precum și pentru piese de mobilier precum mese și birouri și fațade ventilate. Au fost dezvoltate reprezentări personalizate și inovatoare pentru toate produsele oferite de proprietar.

Location:

Popesti Leordeni - Romania

Photo:

Anatol Struna