Șincai Tower

Spațiul fizic influențează oamenii în moduri directe și variate și are un impact puternic asupra comportamentului, social și profesional. Un spațiu public poate fi privit ca elementul fizic care invită oamenii să vadă sau să fie văzuți, dar se ridică și ca un obiect vibrant care poate fi consumat colectiv de toți locuitorii orașului. Un spațiu public ideal este unul care combină semnificația arhitecturală cu semnificația filozofică.
Un spațiu public contemporan poate fi complex și fragmentat, până la punctul de a deveni semi-public. Elementele care îi conferă caracterul semi-public pot varia de la funcțiile hotelurilor, ale aeroporturilor, mall-urilor, parcurilor de distracție, până la centrele de afaceri și unitățile adiacente acestora.
Nevoia inerentă de spațiu public se naște din rolul său util în socializare, recreere și activități de afaceri. Ea devine baza unei legături echilibrate și coerente între toate activitățile zilnice ale locuitorilor.
Acest proiect propune un centru de afaceri dezvoltat pe 24 de niveluri, care echilibrează lumina și culoarea pentru a crea un spațiu de lucru plăcut pentru angajați.
Poziționată într-o zonă urbană aglomerată, clădirea reprezintă nu doar un reper urban, ci și un element vertical unic. Găsit chiar în centrul intersecției, devine izbitor de vizibil și atrage atenția pietonilor și a traficului care vine.

Location:

Bucharest - Romania