Snagov Residence

A veni cu idei noi este întotdeauna o provocare, dar provocarea pare și mai dificil de depășit atunci când punctul de plecare este destul de limitativ. În cazul acestui proiect rezidențial, punctul de plecare a fost o fundație existentă, care trebuia folosită pentru viitoarea clădire. Prin urmare, amprenta casei Snagov Residence trebuia să rămână aceeași, cu toate acestea, funcțiile au necesitat ajustări, deoarece cerințele și prioritățile proprietarilor s-au schimbat în anii precedenți.

Un alt aspect care implica limitări dar într-un sens total diferit a fost decorul – un loc frumos lângă un lac, înconjurat de vegetație sălbatică – iar provocarea noastră a fost să integrăm casa subliniind în același timp priveliștea.

Am reușit să facem acest lucru prin folosirea unor suprafețe mari de sticlă spre lac, prin așezarea adecvată a casei pe terenul în pantă și prin utilizarea materialelor. Pentru că nu am vrut să interferăm cu vibrația naturală a împrejurimilor, am preferat să folosim materiale naturale: lemnul ca material structural, precum și finisarea pereților interiori și exteriori, piatră naturală atât pe fațade, cât și pe pavaj, ceramică. acoperișuri.

Rezultatul se află acum în liniște lângă lac, o prezență discretă, găzduind în același timp viața unei familii și toată liniștea sufletească pe care o poți obține.

Location:

Snagov - Romania