Corbeanca Residential Home

Acest concept de reședință reprezintă un plus izbitor pentru comunitatea Corbeanca. Cu liniile sale îndrăznețe și panourile verticale din lemn natural, casa emană o eleganță contemporană, în timp ce se îmbină perfect cu împrejurimile.

Ideea principală din spatele acestui proiect este de a obține un echilibru perfect între practic și inovație în design. Simetria și echilibrul sunt folosite pentru a crea o casă modernă unică și atrăgătoare din punct de vedere vizual, în timp ce o paletă simplă de culori de lemn negru, alb și blond menține o estetică curată și primitoare.

Amplasate confortabil în dealul luxuriant, cele două clădiri au elemente contemporane, cum ar fi acoperișuri înclinate asimetrice și paravane verticale din lemn. Liniile curate și zonele de zi în plan deschis, cu lumină naturală abundentă, creează o ambianță modernă, asigurând un amestec armonios de formă și funcție. Ferestrele din podea până în tavan inundă interiorul cu lumină naturală, sporind și mai mult legătura locuinței cu exteriorul.

Sustenabilitatea este un obiectiv central al proiectului, cu practici de construcție ecologică și sisteme eficiente din punct de vedere energetic integrate pe tot parcursul. Panourile solare și sistemele de colectare a apei pluviale contribuie la reducerea amprentei de carbon a locuinței, demonstrând angajamentul față de responsabilitatea față de mediu.

În esență, această reședință întruchipează un design atent și conștiința mediului, oferind rezidenților o experiență de viață elegantă și durabilă în inima unei comunități – Corbeanca.

Location:

Corbeanca - Romania